LEBIH DARIPADA 10 JUTA ORANG DI SELURUH DUNIA DIJANGKITI PARASIT

BERITA TERGEMPAR

LEBIH DARIPADA 10 JUTA ORANG DI SELURUH DUNIA DIJANGKITI PARASIT. BACA HINGGA AKHIR UNTUK MENGETAHUI SIAPA YANG TERDEDAH KEPADA BAHAYA INI!

Setiap orang kedua negara ini mempunyai parasit yang hidup di dalamnya!

Program kami telah mendapat sambutan menggalakkan daripada para penonton. Kami benar-benar dibanjiri dengan mesej dan panggilan telefon dengan permintaan untuk memberitahu bagaimana cacing boleh masuk ke dalam badan kita! Jadi hari ini di studio dengan kami, seorang Spesialis dari bidang parasitologi, Dr. Lawrence Tan .

Kami akan memberitahu anda apakah makanan yang perlu diperiksa dengan teliti dan apakah yang sepatutnya tidak dibeli.

Lebih daripada 10 juta orang di seluruh dunia dijangkiti parasit

Menurut makmal Parasitologi, kehadiran parasit di dalam badan membawa kepada sebilangan besar penyakit. Bermula daripada selsema dan akhirnya ulser serta kanser. Dr. Lawrence, beritahu kami berapa tepatkah data makmal dan sama ada ia boleh dipercayai?

Sudah tentu. Saya mempercayai statistik kami seratus peratus. Kajian yang kami jalankan sangat tepat. Lebih daripada 91% kematian yang berlaku disebabkan oleh parasit. Malah, dalam kes kematian "semula jadi", ia mungkin disebabkan oleh makhluk-makhluk yang jahat ini.

Anda telah memeriksa sukarelawan kami. Bolehkah kita mendedahkan hasilnya?

Sebagai contoh, mari kita lihat pada keadaan penyimpanan ikan, daging dan sayur-sayuran serta buah-buahan. Ia sering disimpan dalam suhu yang tidak sesuai, dengan menggunakan semula bekas yang sama. Kemudian, kotoran dibersihkan dan makanan, yang sebenarnya sudah tidak berapa elok, dijual sebagai segar.

Kakitangan editorial kami telah menjalankan kajian bebas dan memeriksa keadaan penyimpanan makanan yang kita beli setiap hari. Kami mengambil beberapa gambar unik, untuk anda supaya anda boleh menilai sendiri tentang kualiti makanan yang anda makan.

Beritahu kami tentang bagaimana jangkitan itu boleh membawa kepada penyakit maut?

Saya tidak akan bercakap tentang semua kes-kes yang kami telah diagnosis, sebaliknya saya akan memberi tumpuan kepada kemungkinan yang paling dahsyat dan boleh difahami. Sesetengah cacing, seperti cacing pita, boleh membawa kepada kanser. Dalam kes ini, cacing itu sendiri yang mengalami penyakit itu. Dan sel-sel kanser malignan mereka "melompat" ke dalam manusia.

Dalam gambar di bawah anda boleh melihat sel-sel tumor kanser, yang terhasil di dalam pesakit kami disebabkan oleh parasit.

Dan sekarang saya akan menyenaraikan simptomnya, untuk membolehkan anda menentukan sama ada anda dijangkiti ataupun tidak. Jika anda menyedari tentang perasaan gemuruh yang kerap berlaku, cepat marah dan mood cepat berubah, ia berkemungkinan bahawa parasit telah masuk ke dalam otak anda, di mana ia akan membiak dan berkembang. Ini akan mengakibatkan penyakit tumor. Berikut adalah beberapa gambar otak pesakit yang sudah meninggal dunia.

Dan ini bukanlah kes yang jarang berlaku.

Ini ada lagi. Adalah dipercayai bahawa serangan cacing jantung adalah jarang berlaku. Tetapi hakikatnya, ia hidup di dalam 25% daripada populasi. Fikir-fikirkanlah, ia adalah seorang dalam empat orang. Jika kita bercakap mengenai kematian mengejut akibat serangan jantung, dalam 99% kes ia adalah disebabkan oleh parasit .

Berikut adalah beberapa contoh parasit di dalam usus. Pesakit-pesakit tersebut hampir terpaksa mengeluarkan sepenuhnya organ-organ mereka yang telah rosak. Sudah tentunya, tiada seorang pun daripada mereka yang terselamat.

Doktor, bolehkah anda senaraikan simptomnya, yang akan membolehkan penonton untuk mendiagnosis kehadiran parasit di dalam badan mereka?

Doktor, bolehkah anda memberitahu kami apakah jenis parasit adalah yang paling biasa di Malaysia?

Askaris - setiap tahun, cacing putih ini akan menjangkiti lebih daripada 2 juta orang. Ia masuk ke dalam organ manusia melalui makanan (biasanya sayur-sayuran, buah-buahan dan herba), dan juga dengan air tidak dimasak, habuk dan tangan yang kotor. Ia sering dibawa oleh lalat.

Cacing pita besar adalah makhluk besar yang panjang dan boleh hidup lama, panjang seekor cacing individu boleh mencapai sehingga 10 meter. Ia boleh hidup di dalam badan manusia sehingga 25 tahun. Ia boleh masuk ke dalam badan melalui makanan atau kulit, misalnya, apabila berjalan berkaki ayam dan semasa bersentuhan dengan haiwan. Ia amat sukar untuk dirawat.

Adakah ini bermakna bahawa tidak ada ubat yang dapat membantu untuk menghilangkan cacing di dalam organ-organ?

Sebenarnya, ini adalah satu masalah besar. Hanya ada satu produk di Malaysia, yang telah dicipta di makmal kami.

Ia dikenali sebagai Vermigone . Kami telah mengujinya pada sukarelawan dan dalam 98% kes ia berjaya. Hanya rawatan selama 3 minggu membolehkan untuk membersihkan badan daripada semua jenis parasit! Hari ini, ia adalah satu-satunya cara yang paling berkesan yang wujud di bumi ini untuk membersihkan badan daripada parasit.

Itulah sebabnya kenapa produk ini begitu diingini oleh rantaian farmasi antarabangsa dan syarikat-syarikat farmaseutikal. Jika dibandingkan dengan produk antiparasit yang lain, ubat ini berkesan secara langsung terhadap keseluruhan spektrum parasit yang boleh menjejaskan manusia

Vermigone memusnahkan dan menyingkirkan parasit daripada mana-mana sahaja bahagian di dalam badan - dari otak ke hati, dari hati ke usus. Selain itu, ia bukanlah ubat yang berasaskan kimia. Ia adalah produk semulajadi yang menghalang tindak balas alahan, ketidakseimbangan usus dan masalah lain.

30 Komen
 • Terkini
 • Terdahulu
 • Komen Popular
 • Ana Ahmad
  Apabila saya mula mengambil Vermigone, saya tidak pernah mengharapkan apa-apa kesan. Rasa sakit perut sudah hilang (seolah-olah terdapat sesutu di dalam usus saya) dan saya tidak termengah-mengah lagi. Saya berusia 43 tahun, tetapi saya masih boleh mengalahkan orang berusia 30 tahun jika berjalan dengannya. Terima kasih banyak-banyak, ini membuka mata, anda telah tunjukkan punca masalah itu tepat-tepat. Seorang doktor biasa tidak akan memberitahu perkara sebegini.
  Tanda
 • Sharifah Tajudin
  Saya buat keputusan untuk melakukan detoksifikasi badan sepenuhnya. Saya sedikit ragu tentang ubat ini kali pertama saya mendengar tentangnya. Saya fikir lebih baik saya bertanya pada kawan yang juga seorang doktor. Saya percaya dia sebagai kawan, jadi saya memberi perhatian pada pendapatnya lalu memesan ubat ini.
  Tanda
 • Zarina Ali
  Saya memesan Vermigone dan menerimanya pada hari ke 4. Semasa mula mengambilnya, saya melihat benda-benda itu keluar daripada saya... saya tidak pernah berfikir bahawa usus boleh menjadi rumah untuk makhluk itu. Hanya berfikir yang saya pernah hidup dengan benda itu membuatkan saya menggigil
  Tanda
 • Zakiah Mansor
  Baru-baru ini saya menonton rancangan TV, di mana mereka bercakap tentang Vermigone. Ramai doktor mengesyorkan rawatan ini. Saya telah memesannya, sedang menggunakannya dan amat teruja dengan hasilnya. Saya rasa lebih elok. Terima kasih banyak-banyak kepada doktor untuk artikel ini.
  Tanda
 • Ahmad Said
  Saya pun memesannya juga. Mereka memberitahu yang saya akan menerimanya dalam masa seminggu. Mereka sudah ada senarai menunggu yang panjang. Saya tidak mempunyai pilihan selain menunggu
  Tanda
 • Susie Ming
  Saya telah melakukan detoks dengan Vermigone juga. Kesannya amat menakjubkan. Saya berasa muda dan sihat. Sistem imun saya telah bertambah baik dengan banyaknya. Saya tidak pernah jatuh sakit sejak saya selesaikan rawatan itu. Sebelum ini, saya hanya boleh mengimpikan tentang masa ini. Saya cadangkan kepada semua.
  Tanda
 • Maria Mohd
  Saya memesannya secara kerap. Saya menggunakannya untuk diri sendiri dan memberikannya kepada seisi keluarga sebagai detoks. Vermigone banyak memberi faedah kepada anak lelaki kami.
  Tanda
 • Ashraff Ramli
  Saya mengalami sakit kepala untuk masa yang lama. Saya ambil Vermigone untuk beberapa minggu, dan ia segera hilang. Saya rasa mungkin ada sesuatu yang pernah tinggal di sana ....
  Tanda
 • Husin Mat
  Temubual ni sangat menarik, terima kasih! Anda membuka mata rakyat!
  Tanda
 • Liza Kasim
  Apabila saya mula mengambilnya, benda-benda ini betul-betul keluar daripada saya, saya panik dan pergi ke hospital untuk bertemu dengan seorang ahli parasitologi. Dia melihat benda-benda itu semua dan berkata yang ia adalah cacing di dalam hati saya. Dan tanpa Vermigone, ia mungkin akan membunuh saya dalam 2-3 tahun.
  Tanda
 • Melia Zain
  Adakah ini satu penipuan? Kenapa ia hanya dijual atas talian saja?
  Tanda
 • Dhia Azia
  Melia, adakah anda membaca artikel ni sepenuhnya? Mereka menjualnya atas talian, kerana farmasi yang tamak hanya inginkan keuntungan yang lebih! Ia tidak boleh menjadi penipuan apabila kita hanya membayarnya hanya selepas penghantaran, kan?! Saya telah memesannya dan ia telah dihantar oleh seorang kurier, saya periksa kandungannya dan membayarnya selepas itu. Anda hanya perlu membayar setelah menerima pesanan anda. Pada masa ini, anda boleh membeli segala-galanya di internet - pakaian, kasut, perabot dan peralatan elektrik.
  Tanda
 • Malia Zain
  Maaf, saya tidak sedar pada mulanya tentang syarat-syarat penghantaran. Tiada masalahlah jika bayaran semasa penghantaran. Saya akan memesan sekarang.
  Tanda
 • Sabrina
  Sukar untuk percaya... tetapi oleh kerana begitu ramai orang mengatakan ia berkesan, mungkin ia benar-benar boleh membantu. Saya akan bermula esok!
  Tanda
 • Julia Ibrahim
  Produk yang sangat baik. Saya dan suami sama-sama mengambilnya, dan kami berdua boleh mengatakan bahawa terdapat peningkatan yang ketara dari segi kesihatan. Ia seolah-olah kami menjadi muda kembali. Kami boleh melakukan begitu banyak perkara dan kami mahu melakukan lebih lagi. Parasit sememangnya melemahkan kami. Sebaik sahaja anda menyingkirkan mereka, anda akan rasa berbeza
  Tanda
 • Fifie Roslan
  Terima kasih untuk panduan ini. Saya perlu lakukan detoks ini. Sekurang-kurangnya sekali dalam hidup saya. Saya tidak pernah lakukannya sebelum ini, tetapi sekarang saya fikir bahawa tanpa parasit saya akan berasa lebih baik. Saya mungkin mempunyai beberapa daripadanya, itu saya pasti. Anda boleh mendapat pelbagai perkara dalam kehidupan ini.
  Tanda
 • Ariana Lee
  Anda mungkin tidak mempercayainya tetapi saya mempunyai masalah yang sama, rasa letih yang berpanjangan, saya sudah hilang minat dalam kehidupan. Saya terdesak semasa saya melihat Vermigone ini. Ia adalah produk keajaiban, saya mengesyorkan kepada semua.
  Tanda
 • Arshad Daud
  Orang kedekut kena bayar dua kali. Saya terjumpa maklumat mengenai Vermigone tetapi saya tidak memesannya. Saya buat keputusan untuk mencari yang murah dalam Internet. Saya terjumpa semacam produk yang dah di"reject", saya begitu marah dengan diri sendiri dan akhirnya memesannya di laman web rasmi. Saya terkejut, tetapi Vermigone tiba dalam masa yang singkat, dan itu sememangnya luar biasa. Terima kasih.
  Tanda
 • Sofia Deen
  Saya membaca komen-komennya dan saya sedar saya perlu membelinya. Baik saya memesannya sekarang.
  Tanda
 • Sarah Zain
  Ia adalah kali pertama saya mendengar mengenai perkara sebegini. Saya memesannya dan mendapat panggilan kembali kira-kira 20 minit yang lalu, mereka berkata mereka akan cuba untuk menghantarnya secepat yang boleh.
  Tanda
 • Abu Hassan
  Saya memesannya beberapa bulan yang lalu. Saya diberitahu mengenainya oleh seorang rakan yang bekerja di sebuah hospital. Saya tidak manjangkakan hasil sedemikian. Pada mulanya, banyak benda-benda teruk yang keluar daripada badan saya sehinggakan saya fikir yang saya berada dalam filem seram. Tetapi kemudiannya, perasaan selepas pembersihan itu amat luar biasa. Seperti saya orang baru - saya rasa begitu bertenaga, saya boleh melakukan segala-galanya dan tiada apa yang menyakitkan.
  Tanda
 • Emma Firdaus
  Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang mengambil bahagian dalam penghasilan ubat ini. Saya mengalami rasa sakit pada sebelah badan untuk masa yang lama. Saya pergi berjumpa doktor lebih daripada sekali. Tetapi mereka berkata, semuanya ok. Dan kemudian saya melakukan imbasan khas - bukan ultrasound biasa - yang menunjukkan bahawa hati saya dipenuhi dengan parasit. Doktor berkata untuk bersedia untuk menjalani pembedahan, jika tidak, saya tidak akan bertahan lama, mungkin enam bulan saja lagi. Tetapi kemudian dia menghubungi saya kembali dan mengesyorkan Vermigone, dia menjelaskan kepada saya bagaimana untuk memesannya. Saya berasa lebih baik serta-merta selepas kali pertama mengambilnya. Dan sebulan kemudian, tidak terdapat kesan cacing langsung di dalam hati saya. Saya sedang pulih sekarang untuk mereka makan hampir satu perempat daripada hati saya. Tetapi tanpa ubat ini, mereka akan keluarkan organ saya semasa pembedahan. Atau saya akan meninggal dunia. Terima kasih sekali lagi! Vermigone telah menyelamatkan hidup saya!
  Tanda
 • Irina Chow
  Vermigone sememangnya produk yang sangat baik. Selepas mendetoks diri saya sendiri, saya berasa sangat gembira. Keletihan telah hilang, dan begitu juga kemurungan. Ini adalah kali pertama saya. Sekarang saya rasa saya akan melakukannya setiap tahun. Saya berasa ringan dan bertenaga pada masa yang sama, saya tidak boleh menjelaskannya.
  Tanda
 • Sara Yazid
  Saya juga mempunyai pengalaman dengan Vermigone dan ia juga positif. Ia menyingkirkan begitu banyak benda daripada saya. Saya berasa lebih sihat, dan saya jarang terkena penyakit seperti selesema. Saya pernah mengambil begitu banyak cuti sakit. Kesimpulannya, ia adalah satu produk yang benar-benar berguna dan ia membantu. Saya juga menyedari kesan positif pada muka saya. Warna rambut saya menjadi lebih menyerlah, kuku tidak pecah, warna kulit menjadi kemerah-merahan.
  Tanda
 • Tengku Elena
  Satu keajaiban benar! Walaupun baru 4 hari menggunakannya, saya sudah melihat hasil yang hebat! Saya seperti 10 tahun lebih muda. Cubalah ia!
  Tanda
 • Ayra Ainul
  Sepanjang hidup saya, saya mengalami masalah kecacingan, saya sangat berharap yang Vermigone ini akan membantu saya. Saya sudah memesannya!
  Tanda
 • Bella Looi
  Saya memesan Vermigone untuk suami saya semasa Tahun Baru, dia terkena cacing pita berpunca dari daging lembu, ia amat dahsyat. Suami saya 19 tahun lebih tua daripada saya, tetapi selepas detoks, dia boleh mengalahkan mana-mana lelaki lebih muda!
  Tanda
 • Noraini Mat
  Saya terjumpa artikel ini secara kebetulan. Dan apa yang saya lihat? Mereka mengiklankan Vermigone kami! Emm.. bukan yang kami punya sebenarnya, cuma dalam erti kata bahawa saya telah membelinya untuk suami saya. Kami berjaya mengatasi masalah parasit! Sangat luar biasa!
  Tanda
 • Fuad Azman
  Saya berasa lebih baik selepas detoks itu, malah saya rasa lebih muda. Saya rasa kurang penat dan boleh melakukan segala kerja harian saya. Penampilan saya juga semakin baik. Rambut, kuku, kulit - semuanya menjadi lebih muda dan sihat. Saya memesannya di laman web ini, dalam beberapa minit seorang wakilnya menghubungi saya balik dan dengan sopannya menjawab segala soalan-soalan saya.
  Tanda
 • Shasha Ain
  Ia adalah satu keajaiban sebenar, ya, ya, ya. Saya metelah memesan Vermigone sebaik sahaja mendengar mengenainya. Saya berharap yang saya telah tahu mengenainya 5 tahun yang lepas. Saya mengalami sakit usus selama bertahun-tahun, tetapi kini saya sudah selamat dan sihat! Terima kasih banyak-banyak.
  Tanda

pesan